Kategóriák

FRISS HÍREINK

"Hírek: akciókról, új bútorainkról és a legújabb bútortrendekről!

összes bejegyzés
Egyszerű online bútorvásárlás otthonról

Egyszerű online bútorvásárlás otthonról

Sokak számára már eddig is egyértelmű volt, hogy hazai gyártótól, illetve termelőtől vásárolja meg bútorait, valamint minden mást, ami a napi rutinhoz szükségeltetik.

Számos magyar cég kerülhetett most bajba, mivel szinte megszűnt majdnem minden forgalma. Persze vannak olyan cégek, akik ezt a forgalom kiesést online megjelenéseikkel tudják ellensúlyozni és egy kis szervezéssel megoldották a vásárlók igényeinek teljesítését.

Eddig is hatalmas könnyebbséget jelentett a mindennapokban, ha online tudtunk valamit megrendelni és nem kellett az időnket rááldozni az utazásra, a boltban történő keresgélésére, a termék hazahozatalára.

Erre kínál most tökéletes megoldást két hazai bútorgyártó is, akikkel akár online is átbeszélheted egy videó hívás közepette az igényeidet, valamint a terméket is megmutatják a kamerán keresztül. Igény esetén az összerakáshoz is kérhetsz videó segítséget. Ennek köszönhetőn otthonról a kanapéból, ha még nincsen étkezőasztalod vagy konyhaasztalnál ülve, ha még nincsen kanapéd, :) választhatod ki azt a bútordarabot, ami még hiányzik otthonod enteriőrjéből. Végül pedig online kérhetsz segítséget a teljes lakásod berendezéséhez is, melyet videó hívás segítségével bonyolítunk, ahogy eddig is.

Tehát, ha szeretnél vásárolni egy kanapét? Sarok vagy ággyá alakítható? Esetleg egy rusztikus étkezőasztalt? Netalántán még nincsen ágykereted és hozzá való matracod?

Mindenre megoldást kínálhat két magyarországi bútorgyártó cég is a HOMM BÚTOR és a BÚTORKOVÁCS, akik kanapét, illetve kárpitozott ülőbútorokat, valamint rusztikus ágykereteket és étkezőasztalokat gyártanak.

Mindkét cég az egyedi igényeket is teljesíti, hiszen egy kanapét méretében, de leginkább a színében tudsz testre szabni, illetve egyedi méretben rendelhetsz étkezőasztalt is a megbeszélt színben. Valamint az ágykerted hosszát, illetve szélességi méretét is te határozhatod meg a pontos szín kiválasztása után.

Keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

HOMM BÚTOR | Sopron, Győri út. 17. | telefon +36 99 506 040

BÚTORKOVÁCS | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +36 30 504 9261

BK-ZURICH-BETON design robosztus gerenda asztal világos szürke színben

BK-ZURICH-BETON design robosztus gerenda asztal világos szürke színben

BK-ZURICH-BETON design robosztus gerenda asztal világos szürke színben

BK-ZURICH BETON nevű, rusztikus stílusú asztalunk egy igazán különleges megjelenésű étkezőasztal. A bontott gerenda és a beton festés a legújabb trendeknek megfelelő látványt biztosít. Az asztal lábak robosztus keményfából készültek, melyeket két fém feszítő vas tart a helyén. Masszív, stabil szerkezet, amely még az unokákat is kiszolgálja majd.

BK-VARSO fém i gerendás rusztikus fa tetős étkezőasztal

BK-VARSO fém i gerendás rusztikus fa tetős étkezőasztal

BK-VARSO fém i gerendás rusztikus fa tetős étkezőasztal

A BK-VARSO ipari stílusú asztalunk egy igazi klasszikus, amely „I” gerendából készült, porfestett szerkezet.Masszív és strapabíró étkezőasztal, amely a súlyával bizonyítja a tartósságát. Rusztikus tölgyfa tető, az „I” gerendából készült vas láb és káva szerkezet egyedi megoldásokkal várja kreatív megrendelőit. Nálunk a BútorKovácsnál az asztalok minden mérete az egyedi igényekhez igazodik. Legyen az az étkezőasztal hossza vagy szélességi mérete, a lábak dőlésszöveg és persze nem utolsó sorban a szerkezet felülete és színe.

BK-ZURICH robosztus, bontott gerenda asztal világos színben

BK-ZURICH robosztus, bontott gerenda asztal világos színben

BK-ZURICH robosztus, bontott gerenda asztal világos színben

A BK-ZURICH tömör fa asztalunk egy igazi robosztus szerkezet, ami híven tükrözi a minőséget és a megbízható, éveken át tartó strapabíró kivitelt. A keményfából készült, rusztikus étkezőasztal jó néhány 10 évig, de talán generációkon átívelően szolgálja ki a családot. Több féle színben is rendelhető, valamint egyedi szélességi és hosszméretek alapján gyártjuk. 100x160-as mérettől kezdve egészen a 120x400 centiméteres befoglaló méretig.

BK-VALDISOLE rusztikus bontott gerenda asztal

BK-VALDISOLE rusztikus bontott gerenda asztal

BK-VALDISOLE rusztikus bontott gerenda asztal

BK-VALDISOLE sokak számára egy olasz kis síparadicsom, de nekünk az első olyan asztalunk, amely néhány 280-an éves bontott gerendából készült. Semmi plusz kiegészítő anyag felhasználás, mivel akkor elvesztené azt az autentikus hatást, melyet egy ilyen gerenda asztal képvisel. Sokak számra egy bontott anyag értéktelen lom, de a BútorKovács csapatának egy hatalmas kihívás, hiszen az ilyen étkezőasztalok megalkotásához nagyon fontos alapanyagként szolgálnak. Sajnos azonban nem ilyen egyszerű a helyzet, hogy vásárolunk néhány bontott gerendát és összeragasztjuk, mint az a képen is látjuk.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED? KERESS BENNÜNKET BIZALOMMAL!
BUTORKOVACS@BUTORKOVACS.HU / +36 30 504 9261