Kategóriák

IRODA

Az iroda bútorai


Akarva vagy akaratlanul, de életünk nagy részét töltjük a munkahelyünkön. Emiatt elengedhetetlen, hogy kényelmes és funkcionális legyen a helyiség. Az iroda berendezése sokat elárul a vállalatról, ezért nagyon fontos hogy az minőségi és stílusos legyen. Egy megfelelő irodabútor egyben a cég névjegye is, hiszen ez adja meg az első benyomást az oda érkező ügyfeleknek. A munkavégzés helyén kialakított enteriőr – tudományos kísérletek szerint, hatással van a munkavégzés minőségére is.
Az irodabútor kialakításában fontos szerepet játszik a praktikum. Mindig a helyiség adottságaihoz válasszuk ki a bútorokat! Például, egy kisméretű irodát ne zsúfoljunk tele egy hatalmas asztallal és több elemből álló irodabútorral. A kisebb méretű irodánál figyeljünk arra, hogy elegendő teret hagyjunk a mozgásra, a levegő szabad áramlására.
A praktikum és kényelem mellett a legfontosabb a megfelelő stílus. Fontos, hogy a vállalat arculatához alakítsuk ki az irodahelyiséget, tehát színekben és formákban legyen azonos.


Minimalista tárgyalóasztal


Kétségtelenül az iroda alapeleme az íróasztal és tárgyalóasztal. Egy olyan irodahelyiségben, ahol tárgyalás történik, a legjobb választás, ha letisztult színeket és formákat választunk. Ennek eredményeképpen egy minimalista tárgyalóasztal nagyon jól fog mutatni, akár a szoba közepén is. A minimalista tárgyalóasztal kényelmes, és stílusából adódóan nem veszi el a fókuszt a központi kérdések megtárgyalásáról. Szintén a stílusnak köszönhető, hogy egy kreatív és modern képet ad a vállalkozásról.
A minimalista tárgyalóasztal mellé szintén minimalista irodabútor lesz a megfelelő választás. Egy irodahelyiségben nem megengedett, hogy különböző stílusok keveredjenek, hiszen ez nem mutat egységes összképet, és szétszórtság érzetét kelti az oda érkező vendégben.


Rusztikus tárgyalóasztal


A rusztikus tárgyalóasztal azért jó választás, hiszen komolyságot és határozottságot ad a helyiségnek. Egy ilyen tárgyalóasztal nagyméretű, ezért kényelmes és praktikus egy több személyes megbeszélés esetén is. A rusztikus tárgyalóasztal legyen sötét színű, fiókjai lehetnek díszítettek, fogantyúja lógós és különleges.
A rusztikus tárgyalóasztal megfelelő kiegészítője egy rusztikus irodabútor. Az irodabútor állhat egy könyvespolcból, vagy egy komplett bútorfalból is. Ha letettük a voksot a rusztikus stílus mellett, alkalmazzuk azt a tárgyalóasztal és az irodabútor esetében is. Egy tágas irodában jobban mutat a rusztikus irodabútor, hiszen önmagában is egy robosztus lakberendezési eszköznek mondható.
A rusztikus irodabútor a lehető legjobb tárolási opciókat rejti magában. Számos fiókkal és polccal rendelkezik, ezért nagyon rendszerezetté válhat a tárolás. A rusztikus irodabútor számos kiegészítővel kérhető. Lehet ez egy üvegezett felület, vagy egy nagyobb helykihagyás az oda tervezett íróasztalnak.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED? KERESS BENNÜNKET BIZALOMMAL!
BUTORKOVACS@BUTORKOVACS.HU / +36 30 504 9261