Kategóriák

FA BURKOLAT

Minőségi, rusztikus fa falburkolatok az OmegnaWoodArt csapatától!


Ha körülnézünk a belsőépítészeti stílusok háza táján, vagy gyakran lapozgatjuk a különböző modern lakberendezési magazinokat, láthatjuk, hogy mennyire elterjedtek a dizájner falburkolatok. Ezek a burkolatok ma már sokkal többet jelentenek, mint egy egyszerű díszítőelem.
A különböző falburkolatokat, ezen belül a belső felhasználásra készült falburkolatokat többféleképpen is csoportosíthatjuk. Az egyik legfontosabb szempont a csoportosítás során a falburkolatok anyagának típusa. Az egyik fő csoportnak számít a növényi eredetű burkolat, azaz a fából készült falburkolat. Ezen belül két terméket különböztetünk meg, amelyek a faanyagú, vagy a fa és rostos anyagú burkolatok.
Aki ismeri az OmegnaWoodArt munkásságát az tudja, hogy ezek a növényi falburkolatok kizárólag magas minőségű fából készülnek, amelyet szívvel és lélekkel dolgoznak meg a munkatársak. A használt kezelőanyagok is csak olyanok lehetnek, amelyek nem rontják a fa természetességét, de elősegítik a hosszan tartó, kiváló minőséget.
Ahogyan a padlózat esetében, úgy a falburkolatoknál is tartani kell a lépést a legújabb trendekkel. A természetes fás színek, mint a fenyő, tölgy és társai már a múlté. A legújabb divatszínek megjelenítése nem okozhat gondot egyetlen gyártó számára sem, hiszen a padló mellett már a falburkolatok esetében is az alábbiak lettek a legnépszerűbb színek: Sonoma tölgy szín, a szürke minden árnyalata, szürkés-fehér, de nem ritka a halvány rózsaszín szín sem.


Milyen stílusú lehet a fából készült falburkolat?


A legmodernebb stílusok képviselőjeként az OmegnaWoodArt 2 fő irányt jelenít meg a falburkolatoknál. Az egyik a már jól ismert, a legtöbb termékükre jellemző bontott gerenda hatás. Ezek a legtöbb esetben a rusztikus világgal vagy a határozott ipari stílussal vegyülnek. A rusztikus stílus kedvelőinek nem kell lemondania az üres falakról, hiszen az ilyen típusú bútorzat mellé már a falburkolat is kérhető ebben a stílusban. A rusztikus stílus többféle színben is megjeleníthető, a végeredmény pedig kizárólag a megrendelő elképzelésein múlik.


Az ipari stílus egy kedvelt lakberendezési szemlélet lett 2018-ban. Legtöbbször az irodákat, műhelyeket és romkocsmákat jellemzi ez a stílus, de egyre többet tűnnek fel az ipari stílusjegyek az otthonokban is. Az ipari stílus nem egyenlő a hideg, taszító érzéssel. Egy minimál, vagy letisztult stílusban berendezett otthonban 1-1 fehér falon vagy falszakaszon kimondottan jól mutat ez a kevésbé ismert falburkolat.
Engedjük szárnyalni a fantáziánkat és álmodjuk meg saját otthonunkat. Nem kell a szélsőségekhez viszonyulni, hiszen senki sem érezné magát otthonosan egy olyan világban, amely nem 100%-ig az ő ízlését tükrözi. Az OmegnaWoodArt azt javasolja a megrendelőinek, hogy bátran használjanak akár több stíluselemet is, legyen az antikolás, színek, ipari vagy shabby chic stílusjegyek, vagy különböző felületformák. Ha valaki igazán otthonos és minőségi élettérre vágyik, a kőburkolatok helyett válassza a természetes, fából készült falburkolatokat.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED? KERESS BENNÜNKET BIZALOMMAL!
BUTORKOVACS@BUTORKOVACS.HU / +36 30 504 9261