Kategóriák

KIK VAGYUNK?

KIK VAGYUNK?

Egy kreatív, kihívásokat kedvelő csapat, akik nem rettennek meg semmilyen rusztikus bútorral, burkolattal kapcsolatos feladattól.

Keressük az új kihívásokat, melyekkel fejleszthetjük tudásunk és a tapasztalatunk. Elsősorban a rusztikus formavilágot részesítjük előnybe, hiszen az már számunkra egy otthonos terepnek minősül. Persze nem utasítjuk el a minimalista formavilágú konyhabútorokat sem, mert minden bizonnyal abba is csempészhető egy-két rusztikus elem.

Szeretjük a jól megtervezett bútorokat, enteriőröket és az alaposan átgondolt munkafázisokat egy építkezésen. Kedveljük az előre gondolkodó embereket, illetve kivitelezőket, belsőépítészeket, akik már jó előre jelzik felénk „szándékaikat”.

Szeretünk nyugodtan dolgozni, hiszen a szakember nyomás alatt nem tud 100 % precizitással dolgozni. Ennek értelmében nem is megyünk bele „sürgős esetek” kivitelezésébe.

Nem dolgozunk alvállalkozóként, illetve a szerződéses munkákat is kerüljük, ha kockázatosnak tartjuk. (időhiány, átgondolatlan kiviteli tervek, melyek elrettentenek minket ezektől)

Előnyben részesítjük a magánemberek ajánlatkéréseit és a már meglévő kuncsaftok esetleges bútorigényét.

Minden területen van megbízható partnerünk, akik segítik a munkánkat. Legyen szó lakatosról, porfestőről vagy akár egy komplett otthon megvalósításához szükséges szakembergárdáról.

Keress minket, ha szeretnél egy korrekt csapatot, aki gyártanak neked néhány bútort vagy berendeznek neked egy komplett enteriőrt.

ÉRDEKEL EGY TERMÉK? VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Töltsd ki ezt az űrlapot! 48 órán belül válaszolunk.

captcha
SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED? KERESS BENNÜNKET BIZALOMMAL!
BUTORKOVACS@BUTORKOVACS.HU / +36 30 504 9261