Kategóriák

TERRACEARTIST FA PERGOLA

Fából készült hajlított gerendás, kerti pergola terasztetők a gyártótól - TerraceArtist


A pergola terasztetők több éves történelmének jellemzése képpen egy igen egyszerű konklúziót állapíthatunk meg, miszerint a szerkezeti felépítésük, szerkezeti megoldásaik nem változtak az idők során. A teraszok felett húzódó tömör fa gerendás pergolák, egzóta fafajokból készült terasztetők és a hajlított gerendás vagy épp hullámos kiképzésű pergolák mind- mind ősi üzenetet hordoznak az alattuk megpihenő vagy épp őket vizslató szemlélődők számára, melyet talán Albert Einstein egyik profánul frappáns aranyköpése ír le legtalálóbban.

"Minden legyen a lehető legegyszerűbb, de ne legyen egyszerűbb a kelleténél." És Albert nem félt beismerni, ha tévedett, márpedig ritkán történt vele ilyesmi.

Persze, mi a TerraceArtistnál, ezt annyival egészítenénk ki, hogy az egyszerűség nem mehet a látvány rovására. Tehát a lehető leglátványosabb szerkezet a legegyszerűbb kivitelben. Így, ezen filozófia tudatában fejlesztettük ki fából készült, hajlított gerendás pergoláinkat, melyek Európában és talán a világon egyedülálló szerkezeti megoldással biztosítják a kert tulajdonosok maximális kényelmét a nem mindennapi látvány mellett.

Számos szerkezet megépítése áll a hátunk mögött, de a hajlított gerendás terasztetőink mindegyiket felülmúlják, mind látványban, mind pedig az egyedülállóan nagy teret biztosító oszloptávolságnak köszönhetően. A régmúlt, jól bevált módszereket ötvözve, az új, manapság használt technológiáknak köszönhetően sikerült létrehozni egy olyan szerkezetet, amely akár 12 méter távolságot is képes könnyedén áthidalni.

Fából készült, hajlított gerendás kerti pergoláink a világon egyedülálló módon ötvözik a különböző asztalosipari megoldásokat egyetlen, nem mindennapi látványt nyújtó, mediterrán hangulatú terasztetőinknél. Ennek tudatában a TerraceArtist csapata bátran várja a kerttulajdonosok elképzeléseit, igényeit, legyen az bármilyen hajlított vagy akár egyenes gerendás kerti pergola.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED? KERESS BENNÜNKET BIZALOMMAL!
BUTORKOVACS@BUTORKOVACS.HU / +36 30 504 9261